Acompanyament emocional a través de les arts plàstiques

Les arts plàstiques visuals

L’art ens ofereix un espai segur on comunicar-nos. Utilitzant l’art com una eina d’aprenentatge, de comunicació, de resolució de conflictes personals i socials.

Les emocions

Usant l’art com a mitjà d’expressió les barreres emocionals es dissolen. Ens facilita expressar d’una manera més autèntica. Compartint el què ens succeeix.
 

Transformació a través de les arts

Mitjançant l’expressió artística, connectem amb la nostra essència. Començant un procés de transformació. Augmentant el nostre amor i respecte cap a nosaltres mateixes i el nostre entorn.

Dissenyats

Tallers per a l'amor propi

FemiMisma

FemiMisma és un taller creat per al retrobament de les dones, amb elles mateixes, exaltant la seva ipseïtat. Fomentant la seva autoestima i apoderament. 

Teixint ànimes lliures: trencant el silenci

Teixint ànimes lliures és un taller creat per al apoderament de les dones que sofreixen o han sofert la violència de gènere. Fomentant la seva autoestima i apoderament. 

Ventres apoderats

Ventres apoderats creat per al retrobament del poder que se’ns ha estat arrabassat. En el ventre es troba el centre d’energia creativa, ens connectarem amb aquest poder creatiu. 

Re- Creant el Gènere

Taller on a través de les arts plàstiques ens el qüestionarem de com es formula i crea els rols de gènere. Recreant-ho a través dels materials plàstics i visuals.

Redescobrir a l'infant interior

Taller on connectarem amb la nostra essència creativa. Accedirem al llenguatge artístic més primitiu, deixant-nos portar pel nostre instint més primigeni. Reprenent el plaer per l’expressió a través dels llenguatges artístics.

LlunàticArte

Taller LlunàticArte investiga la lluna a través de l’art plàstic i visual. Esbrinar com ens afecta en els nostres cossos i en les nostres emocions. Utilitzant el seu poder per a conèixer-nos millor i per a apoderar-nos.

Tallers de Ludificació a través de l'art

LudificArte i apodera't

Taller de Ludificació a través de les arts plàstiques. Recupera el joc com a mecanisme per a explorar. Revisar els patrons d’educació patriarcal adquirits. Repensar l’après d’una manera artística i lúdica. 

LudificArte infants apodera'ts

Taller de Ludificació a través de les arts plàstiques. Recupera el joc com a mecanisme per a explorar. Revisar els patrons d’educació patriarcal adquirits. Repensar l’après d’una manera artística i lúdica.

JugARTEeca

Taller de ludificació a través de les arts plàstiques. Recupera el joc original més espontani i primitiu. Usa el joc com una eina d’exploració, de comunicació interna i amb l’entorn.

JugARTEca Hosp

Taller de Ludificació a través de les arts plàstiques. Recupera el joc original més espontani i primitiu. Utilitza el joc com una eina d’exploració, de comunicació interna i amb l’entorn. Aprendrem a través de l’aprenentatge significatiu i l’experiència.

Si vols participar d'algun taller contacta.

Les experiències dels i les participants

Les preguntes realitzades

Creus que la sessió de Mediació Artística, t'ha estat útil?, la recomanaries?, perquè?, què t'ha aportat, què has après de la sessió de Mediació artística?
Pilar Vélez

Lda. Belles arts

Mediadora artística per a l’ inclusió social y el desenvolupament comunitari

Especialitzada en acompanyament a dones per a la igualtat de génere

Molt útil. Sí, la recomanaria. Per poder expressar d'una forma diferent pensaments i fets, d'una forma artística El retornar a la infància retallant i pegant i donar un motiu a coses que semblaven insignificants. Veient que tenen molta importància amb l'ajuda de la Pilar.
Anònim
Bastant útil. Sí, la recomanaria. Perquè és amena, útil i hi ha harmonia. Què sóc una dona emprenedora, que em serveix per a fer coses i em dóna satisfacció i energia per a més.
Anònim
Molt útil. Sí, recomanaria. Perquè et sents artista en realitzar el que la imaginació et dicta. Que puc expressar sense cap tabú.
Anònim
Molt útil. Sí, la recomanaria. Aprens a crear les coses que sents. Que puc ser creativa i expressar-ho.
Anònim
Molt útil. Sí, la recomanaria. Per l'interessant que és. Perquè m'ajuda treure a l'exterior coses i vivències molt interessants. Ajuda en el dia a dia.
Anònim
Molt útil Sí, la recomanaria m'ha omplert molt.Que sóc capaç de fer coses diferents. .
Anònim
Abrir chat
1
Vull preguntar
Hola, explica m!
Powered by