Acompany-arte

Taller a mida

Hola, Dissenyem un taller?

Els camps marcats amb * són obligatoris

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES: Responsable del tractament de les dades Pilar Vélez Gómez creadora de acompany-arte projectes socioeducatius a través de l'art visual. Finalitat: Gestionar l'enviament d'informació. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: Pilar Vélez Gómez acompany-arte projectes socioeducatius a través de les arts visuals i plàstiques. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional. Informació addicional: https://acompany-arte.es/politica-de-privacidad/
T'uneixes!

Les experiències dels i les participants

Les preguntes realitzades

Creus que la sessió de Mediació Artística, t'ha estat útil?, la recomanaries?, perquè?, què t'ha aportat, què has après de la sessió de Mediació Artística?
pilar vélez terapia artística
Pilar Vélez

Lda. Belles arts

Mediadora artística per a l’ inclusió social y el desenvolupament comunitari

Especialitzada en acompanyament a dones per a la igualtat de génere

Molt útil. Sí, la recomanaria. Perquè desperta creativitat. Fomenta el treball individual i col.lectiu. Desperta sensacions i sentiments de la infantesa. He après que es pot utilitzar materials que no són els habituals. He après que a través dels materials he reflexionat i reflectit els meus sentiments en un paper. He rigut, escoltat a les meves companyes. Reviscut sensacions.
Frida Kahlo
Ànonim
Molt útil. M'ha agradat molt. Sí, és una distracció familiar Sí, perquè m'ha desconnectat de la vida. He après que amb una mica d'imaginació es pot gaudir molt.
Frida Kahlo
Ànonim
Molt útil. Sí, recomanaria. Perquè et sents artista en realitzar el que la imaginació et dicta. Que puc expressar sense cap tabú.
Frida Kahlo
Ànonim
Molt útil. Sí, la recomanaria. Aprens a crear les coses que sents. Que puc ser creativa i expressar-ho.
Frida Kahlo
Ànonim
¿Necesitas ayuda?