“Procura ser l’arc de Sant Martí en el núvol d’algú”

Maya Angelou

Sóc curiosa i inquieta per naturalesa. M’apassiona aprendre i descobrir que necessito, buscar la manera de satisfer aquesta necessitat. 

Acompanyant a l’altre em descobreixo a mi mateixa, coaprenc. Descobreixo el gust per ajudar als altres, pot arribar a ser molt enriquidor i plaent. He pogut constatar com em ressonen els sentiments dels altres com a propis, el poder d’empatia la qualitat més desenvolupada que posseeixo.

L’art m’acompanya en la meva vida, em fa millor persona, em fa vibrar,  sentir alegria, em fa feliç. Fa que sigui una dona forta, segura, que sap el que vol i van a la recerca d’això. Em centra en estar alineada la meva manera de sentir, pensar i fer.He realitzat el màster  i postgrau Art per a la Inclusió Social i Treball Comunitari: Mediació Artística en la Universitat de Barcelona. 

Estic Llicenciada en Belles arts per la UB. 

Sóc Tècnica Superior en Arts Aplicades a la Pintura.

Tinc formació específica en acompanyament, apoderament a dones, nenes i nens. 

Pedagogia Feminista Feminarian

Promotora per la Igualtat de Gènere Feminarian 

Igualtat d’oportunitats: aplicació pràctica en serveis socials EVI Escuela Virtual de Igualdad

En curs 

Experta en Intervenció Social per a l’apoderament de la dona Feminarian

Meditació i Mindfulness per a dones  Feminarian

Experta en Intervenció Social davant la Violència de Gènere Feminarian

T’acompanyo en el teu procés de creixement personal

Testimonials

En Pilar veig una persona emprenedora, bona, intel·ligent, amb les idees clares i un d'aquests actors convençuts que és possible canviar el món.

Josep Baijet
Coaching
Pilar és una dona molt intel·ligent, amb una capacitat de destriar informació impressionant. Súper organitzada i responsable, si diu que faràs alguna cosa, ho compleix i a més ho fas amb eficiència i eficàcia.
Aurea Ayón
Actriz, curinga y directora teatral
El primer que veig en Pilar en acostar-me, és bondat i dolçor. És una dona molt atreta per l'art i el social que li empeny a treballar i a lluitar amb ganes, il·lusionada, emotiva, amb fam d'aprendre, amb ganes d'ajudar.
Mercedes Rodríguez
Artista Visual
Abrir chat
1
Vull preguntar
Hola, explica m!
Powered by