Serveis acompany-arte

Acompanyament emocional a través de les arts plàstiques

Les arts plàstiques visuals

L’art ens ofereix un espai segur on comunicar-nos. Utilitzant l’art com una eina d’aprenentatge, de comunicació, de resolució de conflictes personals.
 

Les emocions

Usant l’art com a mitjà d’expressió les barreres emocionals es dissolen. Ens facilita expressar d’una manera més autèntica. Compartint el què ens succeeix.

Transformació a través de les arts

Mitjançant l’expressió artística, connectem amb la nostra essència. Començant un procés de transformació. Augmentant el nostre amor i respecte cap a nosaltres mateixes i el nostre entorn.

Salut Mental

Tallers dirigits a persones vulnerades per la societat a nivell psicosocial. On a través de l’expressió artística connectarem amb la nostra essència. Apoderant-nos

Dones i poder personal

Tallers dirigits a dones on connectar amb el nostre centre creatiu, les nostres entranyes. Mitjançant el procés creatiu connectarem amb el nostre poder personal, apoderant-nos.

Dones i violència de gènere

Tallers dirigits  a dones que sofreixen o han sofert la violència de gènere. Fomentant la seva autoestima i apoderament.  

Infància, adolescència i poder personal

Tallers dirigits a infància i adolescència on revisar a través de l’art els patrons d’educació adquirits per la societat i la família. Reconfigurar-los per a una societat més igualitària i equitativa.

Infància joc creatiu

Tallers dirigits a infància on a través del joc més primitiu, espontani i l’expressió artística connectarem amb la nostra essència creativa d’una manera lúdica artística.

Les experiències dels i les participants

Les preguntes realitzades

Creus que la sessió de Mediació Artística, t'ha estat útil?, la recomanaries?, perquè?, què t'ha aportat, què has après de la sessió de Mediació Artística?
Pilar Vélez

Lda. Bellas Artes

Mediadora artística para la inclusión social y el desarrollo comunitario

Especializada en acompañamiento a mujeres y empoderamiento para la igualdad de géneros

Molt útil. Sí, la recomanaria. Perquè he estat molt entretinguda m'he sentit molt contenta i feliç durant la sessió. Sóc una dona lluitadora.
Ànonim
Molt útil. Sí, la recomanaria. Perquè m'ho he passat molt bé, compartint una experiència. He tret coses de mi, que em costa molt compartir.
Ànonim
Bastant útil. Sí, la recomanaria. M'agradaria repetir. Perquè m'és molt relaxant. Aprendre a través de les companyes de tot el treball que hem fet.
Ànonim
Molt útil. Sí, la recomanaria. Perquè entre altres coses et fa pensar i t'ensenya. He dedicat una estona a mi mateixa, i veure tot el que es pot fer en poc temps.
Ànonim
Abrir chat
1
Vull preguntar
Hola, explica m!
Powered by