Acompany-arte

Els serveis

Acompanyament a través de les arts

Acompanyament

La facilitadora acompanya en el procés de transformació des de l'escolta amb tots els sentits, sense judicis, ni interpretacions. És un acompanyament subtil, discret que passa desapercebut.

Frida Kahlo

Les arts plàstiques i visuals

L'art ens ofereix un espai segur on comunicar-nos. Utilitzant l'art com una eina d'aprenentatge, de comunicació, de resolució de conflictes personals i socials.

emociones arte

Les emocions

Usant l'art com a mitjà d'expressió les barreres emocionals es dissolen. Ens facilita expressar d'una manera més autèntica. Compartint el què ens succeeix.

arte transfoma transformación

Transformació mitjançant l'art

Mitjançant l'expressió artística, connectem amb la nostra essència. Començant un procés de transformació. Augmentant el nostre amor i respecte cap a nosaltres mateixes i el nostre entorn.

S’adapten les sessions segons les  necessitats personals i de l’organització.

Salut

Utilitzar l'art com eina d'intervenció per a promoure la salut, trobar un estat propi de benestar físic i mental.

Intervenció i inclusió Social

Utilitzar l'art com a eina d'intervenció en el camp social per a promoure la inclusió social dels diferents col·lectius vulnerats.

Educació

Usar l'art com a eina d'aprenentatge en valors d'igualtat, diversitat, respecte i tolerància. Usar l'art per a autoconeixement, de connexió i conèixer als altres, la comunitat.

Tallers per a tu

Els valors

Tallers dirigits a persones vulnerades per la societat a nivell psicosocial. On a través de l'expressió artística connectarem amb la nostra essència. Apoderant-nos.

mujeres dones, círculo de mujeres a través del artes

Cercle de dones

Tallers dirigits a dones on connectar amb el nostre centre creatiu, les nostres entranyes. Mitjançant el procés creatiu connectarem amb el nostre poder personal, apoderant-nos.

Dones i violència de gènere

Tallers dirigits  a dones que sofreixen o han sofert la violència de gènere. Fomentant la seva autoestima i apoderament.  

arte juego infancia niños arte terapia

Infància joc creatiu

Tallers dirigits a infància on a través del joc més primitiu, espontani i l'expressió artística connectarem amb la nostra essència creativa d'una manera lúdica artística.

Infancia y adolescencia, acompañamiento a través del arte

Dones i poder personal

Tallers dirigits a infància i adolescència on revisar a través de l'art els patrons d'educació adquirits per la societat i la família. Reconfigurar-los per a una societat més igualitària i equitativa.

Disenyats

femimisma taller acompañamiento a través d el arte arte terapia

FemiMisma

FemiMisma és un taller creat per al retrobament de les dones, amb elles mateixes, exaltant la seva ipseïtat. Fomentant la seva autoestima i apoderament.

tejiendo almas libres taller arte terapia mujeres igualdad de género

Teixint ànimes lliures

Tallers dirigits  a dones que sofreixen o han sofert la violència de gènere. Fomentant la seva autoestima i apoderament.

vientres empoderados taller arte terapia mujeres igualdad de género

Ventres apoderats

Ventres apoderats creat per al retrobament del poder que se'ns ha estat arrabassat. En el ventre es troba el centre d'energia creativa, ens connectarem amb aquest poder creatiu.

re creando el género taller arte terapia, acompañamiento a través del arte

Re-Creant el Gènere

Recreant el gènere taller on a través de les arts plàstiques ens qüestionarem com es formula i crea els rols de gènere. Re-creant-ho a través dels materials plàstics i visuals.

redescobrir al niño

Redescobrir al nen/a interior

Taller on connectarem amb la nostra essència creativa. Reprenent el plaer per l'expressió a través dels llenguatges artístics.

LlunaticArt

Taller LlunaticArt investiga la lluna a través de l'art plàstic i visual. Esbrinar com ens afecta en els nostres cossos i en les nostres emocions. Utilitzant el seu poder per a conèixer-nos millor i per a apoderar-nos.

LudificArt i apodérat

Taller de Ludificació a través de les arts plàstiques. Recupera el joc com a mecanisme per a explorar. Revisar els patrons d'educació patriarcal adquirits. Repensar l'après d'una manera artística i lúdica.

LudificArt nens/es apoderats

Taller de Ludificació a través de les arts plàstiques. Recupera el joc com a mecanisme per a explorar. Revisar els patrons d'educació patriarcal adquirits. Repensar l'après d'una manera artística i lúdica.

JugArteca

Taller de ludificació a través de les arts plàstiques. Recupera el joc original més espontani i primitiu. Usa el joc com una eina d'exploració, de comunicació interna i amb l'entorn.

Activitat

S’adapten les sessions segons les  necessitats personals i de l’organització.

Presencial

Sessió de 1h presencial

Online

Sessió de 1h des de casa

Individual

Sessió de 1h individual

Grupal

Sessió 1h grupal

Inscripcions

Sessió individual de 1h.

Sessió grupal de 1h.

Sessió grupal de 1h.

Organització a determinar

Sessió grupal de 1h.

Tarifes

Tallers oberts

Agenda

Hola, trevallem junt@s?

Els camps marcats amb * són obligatoris

Responsable del tractament de les dades Pilar Vélez Gómez creadora de acompany-arte projectes socioeducatius a través de l'art visual. Finalitat: Gestionar l'enviament d'informació. Gestionar els tallers Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: Pilar Vélez Gómez acompany-arte projectes socioeducatius a través de les arts visuals i plàstiques. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional. Informació addicional: https://acompany-arte.es/politica-de-privacidad/
¿Necesitas ayuda?