Acompany-arte

Comparto las Jornada Arte y pedagogía: En el colegio la farga infantil, este mes de marzo. Yo sin duda asistiré, con ganas de ver in situ el proyecto.  

http://www.institucio.org/eilafarga/alumnes/45568-jornada-d-art-i-pedagogia

El proper 21 d’abril celebrarem a La Farga Infantil la jornada “Art i Pedagogia” que aplegarà xerrades i tallers al voltant de l’art i d’algunes propostes pedagògiques actuals.

L’objectiu de la Jornada és compartir experiències i provocar una reflexió per facilitar una mirada i un treball més creatiu a les nostres aules.

CONTINGUT DE LA JORNADA

La Jornada constarà d’una sessió plenària on compartirem la nostra experiència de posada en funcionament d’un atelier escolar i oferirem un espai de reflexió sobre els elements claus, oportunitats, reptes, possibles dificultats que origina la creació d’un taller artístic a l’escola. La jornada també oferirà la possibilitat de participar en diferents tallers pràctics organitzats entorn a tres línies temàtiques:

-Art
-Música
-Espais i projectes de treball.

Els diferents tallers —orientats a professorat d’Infantil i Primària — seran impartits per especialistes en la matèria des de diverses inspiracions (Reggio Emília, Waldorf, creativitat musical, espais d’aprenentatge, ambients, projectes de treball) per provocar un apropament obert i fugir de receptes estereotipades.

Please follow and like us:
error
fb-share-icon
¿Necesitas ayuda?