“Per a obrir nous camins cal inventar, experimentar, créixer, assumir riscos, infringir les normes, equivocar-se i divertir-se.”

Mary Lou Cook

La pràctica de l’art és beneficiosa ajuda a treure a la llum temis que estan pendents, que no poden sortir d’una altra manera. En usar un llenguatge l’artístic que habitualment no s’utilitza les barreres internes es dissolen deixant aflorar el que hi ha dins. Cada persona ho desxifrarà amb el que pot portar en aquest moment. Van aflorant a la superfície les emocions que subjeu del treball intern. Removent emocions estancades, alliberant-les perquè es transformin. Obrint una finestra per a continuar descobrint. La mediació acompanya en aquest procés de descobriment intern a través del llenguatge artístic. S’apodera a la persona. Allibera les habilitats i qualitats internes que té adormides, redescobrint moltes més durant aquest procés.

L’acompanyament emocional a través de les arts, un llenguatge que ajuda a dissoldre barreres mentals, corporals i emocionals. Aposta per l’art com a motor de canvi, de creixement personal, de desenvolupament social i d’aprenentatge. 

Acompanya a persones que vulguin emprendre un procés de creixement significatiu, una educació viva, respectuosa, un aprenentatge tenint en compte el seu entorn personal. Fer un camí creixement personal, desenvolupant el seu propi poder, la seva intel·ligència emocional, la seva resiliència, les seves pròpies qualitats, habilitats i potenciar-les mitjançant la seva capacitat creadora.

L’art és un bon catalitzador per al canvi, per a millorar com a persones, buscant a l’interior les pròpies qualitats i eines internes.

 
Abrir chat
1
Vull preguntar
Hola, explica m!
Powered by